АКТУАЛЬНО

Евген Чолій привітав Блаженнішого Святослава з нагоди десятиріччя його інтронізації

Вівторок, 30 березня 2021, 10:55
Президент Громадської організації “Україна-2050” Евген Чолій у телефонній розмові привітав Блаженнішого Патріарха Святослава з нагоди десятиріччя його інтронізації та побажав йому всього якнайкращого та щоденного чудового проводу як Отця і Глави Української Греко-Католицької Церкви.

Президент Громадської організації “Україна-2050” також заявив, що Господь Бог обдарував нас надзвичайним Отцем і Главою Української Греко-Католицької Церкви, щоб допомогти українському народу пережити дуже складні часи, коли Україна страждає через жорстоку військову агресію на Сході, нещадну окупацію Криму і небезпечну пандемію COVID-19.

Евген Чолій також подякував Блаженнішому Святославу за його молитви, моральну підтримку та активну участь у Почесній раді Громадської організації “Україна-2050”.

“Провід і членство Громадської організації “Україна-2050” долучилися до віруючих Української Греко-Католицької Церкви в молитвах, щоб Господь Бог обдаровував Блаженнішого Святослава всіма Божими ласками, міцним здоров’ям, духовною радістю, невичерпною наснагою у патріаршому служінні та многими і благими літами”, - заявив президент Громадської організації “Україна-2050” Евген Чолій.

 

Евген Чолій,
президент Громадської організації «Україна-2050»,
президент Світового Конґресу Українців (2008-2018 рр.)


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next