АКТУАЛЬНО

Фізичне та психологічне оздоровлення військових у Шпиталі імені митрополита Андрея Шептицького

Четвер, 02 квітня 2015, 13:49
БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ у співпраці зі Шпиталем імені митрополита Андрея Шептицького та мережею аптек «D.S.» допомагає військовослужбовцям у рамках програми «Люди для військових», які постраждали в зоні АТО.

Шпиталь пропонує надання медичної опіки постраждалим воїнам, психологічне та духовне зцілення. Паралельно в закладі працює Центр психологічного здоров’я, де військовим, родичам загиблих на Майдані, волонтерам, які їздять в зону АТО, допомагають подолати посттравматичний стресовий розлад (ПТСР). У Центрі працюють психіатр, психолог, соціальний працівник і священик.

Компанія «D.S.» надає 10-відсоткову знижку – дисконтну картку на купівлю ліків для тих військових, які потребуватимуть довготривалого лікування.

Фундація духовного відродження взяла на себе всі витрати за медичне та психологічне обстеження і лікування бійців АТО.

«Така співпраця для нас є зараз на часі. Із кожним днем кількість поранених військових збільшується і потребуємо щоразу більше ресурсів. На базі Шпиталю постраждалі мають можливість пройти обстеження в амбулаторно-діагностичному відділенні та перебувати на денному стаціонарі, пройти рентгенографічне, ультразвукове обстеження та необхідні процедури у фізіотерапевтичному кабінеті, ЕКГ та ЕЕГ діагностику», – розповідає о. Тарас Милян, керівник Фундації духовного відродження.

Протягом березня 2015 року вже 22 постраждалих пройшли медичне обстеження та психологічну консультацію в Шпиталі митрополита Андрея Шептицького.

«Фундація духовного відродження є відкритою для того, щоб допомагати потерпілим військовослужбовцям, які повертаються зі Сходу. Тому нагадуємо воїнам, що їм є куди звернутися за допомогою.

Кожен, хто хоче підтримати наших воїнів, може це зробити, звернувшись до БО «Фундація духовного відродження», яка діє під патронатом Митрополита та Архиєпископа Львівського. Творімо разом добро, допомагаймо тим, хто сьогодні цього найбільше потребує!

Благодійна організація «Фундація духовного відродження» УГКЦ.

79000, Львів, пл. Святого Юра, 5
тел.моб: +38 067 67 90 207,
тел.: (032) 261 13 89
e-mail: [email protected]
 

www.foundation-la.com.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next