АКТУАЛЬНО

«Факт виключення мене зі списку виборців дуже здивував і стривожив», – Блаженніший Любомир

Четвер, 29 жовтня 2015, 15:17
У неділю, 25 жовтня 2015 року, Блаженніший Любомир (Гузар) зголосився на виборчій дільниці, до якої належить згідно з реєстрацією, щоб віддати свій голос на місцевих виборах. На його велике здивування, йому було сказано, що не можна йому передати бюлетені, бо немає його прізвища у списку уповноважених голосувати.

Інформація про те, що Архиєпископ Любомир Гузар не зміг проголосувати, дуже швидко поширилася навіть поза межами Києва. Багато знайомих і незнайомих ставили запитання, чому сталася така відмова.

«У відповідь на чийсь запит Відділ ведення Державного реєстру виборців Дніпровської районної державної адміністрації в місті Києві повідомив Київську архиєпархію УГКЦ, чому так сталося. Мовляв, я не зміг проголосувати, оскільки стою на консульському обліку у США. Якщо це так, то як я отримав запрошення і голосував 24 жовтня 2014 року?» – запитує Блаженніший Любомир.

Оскільки Архиєпископ Любомир вважав причину виключення його з реєстру виборців (не знати чия це «помилка», якщо взагалі помилка) неправдивою та несправедливою, він написав листа на адресу начальника Відділу ведення Державного реєстру виборців Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та просив нас помістити його на нашому сайті. Він надіється, що «помилка» буде належно виправлена, кривда йому заподіяна направлена та його право голосувати належно захищене.

Нижче подаємо тексти листів, включно з додатками.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next