АКТУАЛЬНО

Факультет наук про здоров’я УКУ вперше проведе День відкритих дверей

Середа, 11 грудня 2019, 14:33
Уже цієї суботи з 10.00 в головному корпусі УКУ на вулиці Свєнціцького, 17 у Львові розпочнеться День відкритих дверей на одному із найновіших факультетів УКУ.

Факультет наук про здоров’я (ФНЗ) інавгурували у вересні 2016 року. Сьогодні тут навчаються майбутні педагоги, психологи та психотерапевти, спеціалісти з клінічної психології, спеціалісти з клінічної психології та фізичної терапії.

Бакалаврські програми факультету: соціальна робота, психологія. Магістерські: клінічна психологія з основами когнітивно-поведінкової терапії, клінічна психологія з основами психодинамічної терапії, технології та інновації в соціальній роботі, фізична терапія та ерготерапія.

Окрім того, до складу факультету входять численні кафедри, інститути та центри розвитку і консультування.

Факультет наук про здоров’я уже активно реалізує себе як середовище, яке акумулює інтелектуальний і творчий потенціал студентів, викладачів, науковців, громадських активістів, релігійних діячів, представників державних і недержавних організацій на основі міждисциплінарного підходу для вивчення і промоції багатоаспектної сутності здоров’я людини.

За словами декана Світлани Стельмах, засадничими принципами факультету є цілісний підхід у розумінні здоров’я; міждисциплінарність у наукових дослідженнях та практичній діяльності; навчання через практику, навчання через досвід. «Наша візія – стати середовищем, яке акумулює інтелектуальний і творчий потенціал студентів, викладачів, науковців, громадських активістів, релігійних діячів, представників державних і недержавних організацій на основі міждисциплінарного підходу для вивчення і промоції багатоаспектної сутності здоров’я людини», - сказала п. Світлана.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ucu.edu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next