АКТУАЛЬНО

ФБФ УКУ проводить набір на магістерську програму «Християнська педагогіка та організація дозвілля»

Вівторок, 26 травня 2020, 12:58
«Запрошуємо на навчання всіх, хто свою майбутню діяльність пов’язує з християнською педагогікою, а також тих, хто вже сьогодні працює в напрямку духовно-морального виховання, але хоче і далі професійно розвиватися!» - інформує сайт Патріаршої катехитичної комісії.

Студентів запрошують на заочну форму навчання тривалістю один рік чотири місяці. Програма передбачає дві сесії на рік: в листопаді та лютому, а завершується написанням магістерської праці. В її основі лежить двадцятирічний досвід Катехитично-педагогічного інституту, який підготував уже понад півтора тисячі випускників.

Вступати можна на основі одного з дипломів: диплому вищої духовної освіти (церковного зразка, виданого Катехитично-педагогічним інститутом або іншими закладами вищої духовної освіти);  диплому бакалавра богослов’я; диплому бакалавра інших дисциплін.

Програма «Християнська педагогіка та організація дозвілля» має державну акредитацію.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ct.ugcc.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next