АКТУАЛЬНО

Фестиваль «Різдво у серці» відбувся у Тернополі

Понеділок, 27 січня 2020, 17:29
У неділю, 26 січня, в палаці культури «Березіль» м. Тернополя відбувся щорічний фестиваль різдвяної коляди «Різдво у серці». Близько 17 колективів із деканатів Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ прибули, щоб представити розмаїття вертепів та коляд з різних куточків Тернопільщини.

Захід, який дав змогу тернополянам ще раз зануритися в атмосферу Різдва Христового, організувала Комісія у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ та члени молодіжних спільноти Тернополя.

Привітав учасників фестивалю та уділив благословення єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор Мартинюк, який подякував кожному за працю та підготовку заходу. «Метою нашого фестивалю є прослава новонародженого Ісуса Христа та унікальна нагода зібрати найкращі колективи з цілої архиєпархії, - відзначає владика Теодор. - Цей захід об’єднує у прославі Христа наше місто Тернопіль та став також доброю традицією. На нього ми з нетерпінням чекаємо, бо це різдвяне свято міста».

Фестиваль вже 18-й раз проводиться у Тернополі з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василя Семенюка. Голова комісії у справах молоді о. Орест Павліський координує захід з допомогою молоді та священників-деканів, які провели подібні фестивалі на деканальному рівні та після відбору, представили свої колективи у Тернополі.

Наприкінці відбулося нагородження учасників.

Пресслужба Тернопільсько-Зборівська архиєпархія


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next