АКТУАЛЬНО

Фестиваль «Великодні забави для дітей – 2018» розшукує волонтерів

Середа, 28 березня 2018, 13:32
27 березня 2018 року у Львівській школі-інтернат №2 відбулася організаційна зустріч з усіма молодіжними спільнотами та організаціями, які активно долучаються до проведення «Великодніх забав для дітей».

Як і щороку, цього разу місія «Центр опіки сиріт» Львівської архиєпархії прийматиме на Фестивалі «Великодні забави для дітей – 2018» понад 500 дітей. ЦОСу необхідна активна допомога охочих людей у проведенні цього заходу. «Щороку ми запрошуємо аніматорів та волонтерів, котрі працюють з дітьми, проводять табори, присвячують свій час малечі, яка цього потребує», - кажуть організатори.

На зустріч завітала молодь, яка представляє спільноти: Світло Христа, Українська молодь - Христові, Український католицький університет, аніматори церкви Зіслання Святого Духа, Марійська дружина при церкві Онуфрія, Ораторія - Катехитична школа Домініка Савіо, НВК «Школа-гімназія Шептицьких», Quo Vadis, аніматори церкви Воскресіння, МХС «ΙΧΘΥΣ», студенти Центру студентського капеланства.

Кожен охочий може долучитися до проведення та організації заходу фінансово або стати волонтером, послужити дітям як фотограф або провести з ними майстер-клас. Молодь запрошує провести Світлий четвер у великому родинному колі, подарувати дітям великодню казку, а собі – незабутні враження.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next