АКТУАЛЬНО

Фотовиставка «Свідки страждання» - про християн Близького Сходу

П'ятниця, 15 листопада 2013, 10:24
15 листопада о 14-00 у Львові відбудеться відкриття виставки фотографій «Свідки страждання». Авторка світлин, Анна Вальчик, побачила та увіковічнила християн різних обрядів, будинки, святині Близького Сходу. Сьогодні багато з того, що зображують фотографії, вже не існує: святині знищено, а людей вбито. Загалом, щороку у світі гине близько 100 тисяч християн.

Виставку можна буде оглянути в храмі Святих апостолів Петра і Павла (УГКЦ), вул. Театральна, 11. На відкритті виставки буде авторка світлин.

Ці фотографії Анни Вальчик вже виставляли в Ужгороді і виставлятимуть у Києві 15 грудня у храмі Марії Матері Церкви на бульв. Перова, 1б. 

Додаток:

Анна Аполонія Вальчик – польський археолог. З 1993 року живе і працює на Близькому Сході. Провела численні розкопки в Ізраїлі, Туреччині та Йорданії. Публікує статті та інтерв’ю в різних журналах Вірменії, Ізраїлю та Польщі. Режисер кількох документальних фільмів та репортажів про життя християн на Близькому Сході. Зокрема фільму «Це моя Свята Земля» про життя ліванських християн в Ізраїлі, а також стрічок «Мистецтво Ірану» та «Правдиве обличчя Хезболи». Анна Вальчик є автором кількох фотовиставок, які відбувалися в різних містах Польщі і були присвячені життю християн на Близькому Сході. Працювала журналістом для польських та ізраїльських медіа. У 2009 році заснувала власну фундацію і медіа-проект Ann Media (http://annmedia.eu/).

Повідомила Світлана Ярошенко

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next