АКТУАЛЬНО

Франківська парафія до «травневих» свят подарувала медпрацівникам каву власного виробництва

Понеділок, 18 травня 2020, 11:47
Парафія святих Кирила і Методія, що в Івано-Франківську (вул. Вербова, 32), під опікою Згромадження Воплоченого Слова, активно продовжує розбудовувати свою «живу парафію».

У громаді вже діє низка соціальних проєктів, такі як дитячий ораторій, катехитична школа, а в самому розпалі будівництво християнського дитячого садочка «Ковчег».

У травні, за словами настоятеля парафії о. Йосафата Бойка, ВС, є три великих свята: день міста Івано-Франківська (7 травня), день Матері (друга неділя травня) і храмовий празник Святих Кирила і Методія (24 травня).

Спеціально до цих урочистостей парафіяни вирішили привітати медичних працівників різних лікарень міста та подарувати їм каву власного виробництва.

«Цього року ми не маємо можливості святкувати урочисто ці святкові дні через карантинні обмеження, тому ми від імені нашої парафії хочемо зробити такий маленький жест любові, поваги, пошани і вдячності нашим лікарям – тим, хто ризикуючи своїм здоров’ям і життям, віддано служать хворим – подарувати каву – нашу ПАРАФІЯЛЬНУ КАВУ», – розповідає про задум о. Йосафат.

Парафія регулярно виготовляє сувенірну продукцію та реалізовує її між усіма охочими. Каву для Церкви жертвують благодійники, купуючи напій, парафіяни та друзі вносять свою частку у будівництво християнського дитячого садочка «Ковчег».

Окрім кави, медпрацівники також отримали у подарунок іншу парафіяльну сувенірну продукцію: газети, буклети, календарі та блокноти.

«Це правда, що про лікарів говорять і пишуть, коли щось не так, але мало говорять про їхнє віддане щоденне служіння. А таких жертовних лікарів є дуже багато. Тому ми хочемо подякувати нашим лікарям за все, що вони роблять для людей з нагоди цих трьох дат – Дня міста, Дня матері і храмового свята Святих Кирила і Методія», – зазначив о. Йосафат Бойко.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next