АКТУАЛЬНО

Франківський Карітас організував для дітей конкурс талантів

Вівторок, 06 березня 2018, 11:23
3 березня у франківському Карітасі відбувся конкурс талантів «Центр підтримки сім'ї має таланти». У концертній програмі взяли участь 13 дітей, які відвідують Центр підтримки сім’ї. Найменшій учасниці – 5 років, найстаршому – 15.

Діти та їхні батьки співали, танцювали, грали на музичних інструментам, декламували вірші. Переможниця вокального конкурсу – одинадцятирічна Вікторія Лучин.  «Я завжди виступаю в школі на різних заходах, у літніх таборах, – каже Вікторія, – я дуже рада, що отримала цю нагороду, але сьогодні мені сподобалися усі виступи».

«Було дуже складно оцінювати дітей, адже вони всі різні, у кожного – свій талант, але, думаю, ми добре впоралися з цим непростим завданням», – поділилася враженнями від конкурсу представник журі Олена Старченко. Олена є мамою двох хлопчиків, які відвідують Центр підтримки сім’ї. Вони переїхали в Івано-Франківськ ще у 2014 році з Донецька.

«Кожна дитина має талант, однак його треба розвивати, – говорить виконавчий директор франківського Карітасу Наталя Козакевич, – також треба, щоби дитина відчувала підтримку батьків, викладачів. Саме тому Центр підтримки сім'ї влаштовує подібні конкурси, аби заохотити дитину розвивати свої творчі здібності».

У Центрі підтримки сім’ї діє група раннього розвитку дитини, гурток з музично-театрального мистецтва та Школа успіху, де психолог та асистенти родини допомагають дитині відкрити у собі творчий потенціал та лідерські якості. Усі занятті – безкоштовні.

Конкурс талантів відбувся в рамках проекту «Створення центру підтримки сім’ї в якості моделі для інтеграції вимушено переміщених осіб і приймаючих громад в Україні».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next