АКТУАЛЬНО

Франківчани мовчазною ходою висловилися проти торгівлі людьми

Понеділок, 21 жовтня 2019, 12:07
18 жовтня на Вічевому майдані Івано-Франківська відбулася інформаційна акція «Хода за свободу». Захід приурочений до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

За словами організаторів, «Хода за свободу» не є протестом, це мовчазна і мирна хода, яка проходить на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз є у рабстві, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Заступник директора департаменту соціальної політики Степан Микицей розповів, що сексуальне і трудове рабство приховують. Саме тому, на думку чиновника, потрібно проводити різноманітні акції для обізнаності населення.

«Від початку незалежності України понад двісті тридцять тисяч українців стали жертвами торгівлі. З них – тридцять один прикарпатець. Цього року був зареєстрований тільки один випадок, а минулого – шість», – сказав п. Степан.

Під час акції в місті діяли консультативні пункти, де кожен охочий мав можливість отримати інформаційні буклети, тематичні браслети та флаєри про торгівлю людьми та порадами, як уникнути подібних ситуацій.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next