АКТУАЛЬНО

Франківським семінаристам подарували унікальну ікону

Четвер, 01 лютого 2018, 18:25
30 січня до Івано-Франківської духовної семінарії завітав отець Домінік з Італії. Під час Різдвяних свят у нього гостював новостворений гурт семінарії «Noel» в складі о. Івана Вінтоняка, Дмитра Котовича, Олексія Стронського на чолі з віце-ректором прот. Андрієм Чорненком.

На знак вдячності отець подарував семінарії власноруч написану ікону святого священномученика Йосафата.

Освятив ікону Митрополит Володимир (Війтишин). Владика Володимир подякував насамперед отцю Домініку, а відтак і тим, хто посприяв цьому чудовому дарунку для семінарії та побажав отцю Божого благословення в усіх його починаннях.

Також Митрополит Володимир висловив вдячність віце-ректору прот. Андрію та групі колядників за те, що доносили радісну звістку про народження нашого Спасителя до всіх українців, які проживають на теренах Італії та не мають змоги бути в ці святкові дні вдома з родиною. Митрополит закликав усю братію до місійної праці за межами України.

На завершення семінаристи мали нагоду поспілкуватися з автором ікони о. Домініком, який люб'язно поділився історією свого життя та покликання.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next