АКТУАЛЬНО

Франківський Карітас представив збірку «Любов у істині: побачити та прийняти»

Вівторок, 27 листопада 2018, 11:04
Сьогодні, 27 листопада, франківський Карітас організував презентацію збірки про роботу з дітьми та молоддю з інвалідністю «Любов у істині: побачити й прийняти».

Це сім історій про осередки самодопомоги молоді з інвалідністю, що діють у районах Івано-Франківської області. У них йдеться про те, чого навчилися, яку професію освоїли та яку мрію втілили в життя діти та молодь з інвалідністю.

Презентація збірки збіглася в часі із Всеукраїнським днем добрих справ, який Україна цього року відзначає вперше. Франківський Карітас за підтримки Івано-Франківської міської ради цього дня також проводить благодійну акцію "Щедрий вівторок" з метою збору коштів для роботи з людьми з інвалідністю. Завдяки структурам самодопомоги більше ніж 250 дітей і молодих людей з інвалідністю та їхні батьки отримають матеріальну та фінансову підтримку для проведення різних тренінгів, гуртків, майстер-класів, заходів дозвілля.

Під час презентації адміністрація та працівники Карітасу підсумували результати чотирирічної праці з людьми з інвалідністю в Івано-Франківській області.

На святі були присутні герої збірки – діти та молодь з інвалідністю, їхні батьки, керівники груп самодопомоги, голови ОТГ, а також представники соціальних  служб міста, області та міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next