АКТУАЛЬНО

Франківські богослови запрошують на Шевченківські читання

Середа, 06 березня 2019, 17:30
У п’ятницю, 8 березня, в Івано-Франківської академії імені Івана Золотоустого відбудуться традиційні Шевченківські читання.

Читання приурочені до 205-ї річниці від дня народження великого Кобзаря. Участь у них візьмуть студенти-богослови, а також професорсько-викладацький колектив академії. Окрім того, долучитися до читань зможе кожен охочий.

Захід відбудеться в читальному залі бібліотеки академії та розпочнеться о 14:30. Модератор – п. Іванна Стрихар – директор бібліотеки.

 «Цим заходом ми хочемо вшанувати пам’ять великого Кобзаря, геній якого й дотепер залишається широким майданчиком для дослідження. Вважаємо, що кожна людина з українським серцем має пам’ятати Тараса Григоровича та знати бодай один із його віршів напам’ять. Закликаємо прийти та прочитати свого улюбленого вірша в нашому товаристві», - кажуть організатори.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next