АКТУАЛЬНО

Франківські семінаристи зустрілися з вокальною формацією «Піккардійська терція»

Середа, 26 грудня 2018, 12:56
24 грудня 2018 року в Івано-Франківській духовній семінарії за ініціативи академії Івана Золотоустого в рамках проекту «Зустріч з цікавими людьми» побував один із найпопулярніших українських акапельних гуртів «Піккардійська терція».

Учасники гурту поділилися з присутніми своїми думками щодо сучасного стану української естради, розповіли про свій життєвий і творчий шлях. Зустріч пройшла у форматі діалогу. Кожен міг задати артистам свої запитання.

«Піккардійська терція» – це унікальний колектив для української музичної культури. Восени 2017 року він відзначив свій 25-річний  ювілей.

Учасники зустрічі дякують організаторам за можливість щирого спілкування, за затишну атмосферу і передріздвяний настрій: «Вітаємо усіх з прийдешніми святами. Бажаємо у Новому році кожному з вас щастя, добра, миру, успіху та здійснення мрій. Вірте, що ваше майбутнє прекрасне, і хай у вас завжди будуть сили й натхнення зробити його таким! Щасливого Різдва!»

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next