АКТУАЛЬНО

Франківські сім’ї зібралися на спільну коляду

Вівторок, 22 січня 2019, 10:48
У неділю, 20 січня, в катехитичному центрі при парафії архикатедрального і митрополичого собору Воскресіння Христового, з благословення настоятеля парафії митр. прот. Юрія Новіцького, понад два десятки сімей зібралися, щоб спільними колядами прославляти Всевишнього. Прийшли на свято повними сім’ями: від малого до великого.

Захід розпочався зі спільної молитви молебню, який відслужили о. Юрій Прилепський та о. Микола Фреїшин – парафіяльні сотрудники. Опісля дітки вчилися розмальовувати медові пряники, а для батьків священнослужителі підготували короткий семінар на тему «Святкування Різдва в сучасних сім’ях».

На зустрічі кожен з присутніх міг висловити свою думку в рамках цікавої і пізнавальної дискусії. Головною ж метою зустрічі було наголосити на важливості пам’ятати, підтримувати та розвивати християнські прадідівські традиції.

Опісля сім’ї знову усі разом у спільній коляді прославляли Бога. Організатори, як і годиться за українським звичаєм, підготували для гостей солодке частування.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next