АКТУАЛЬНО

Фундація «Ашан для молоді» виділила 11 560 євро на запуск нового проекту «Мобільна робота з молоддю» БФ «Карітас-Львів»

Понеділок, 21 березня 2016, 15:07
У приміщенні Благодійного фонду «Карітас -Львів УГКЦ» 16 березня представники магазину «Ашан Сіті - Львів» урочисто вручили чек в розмірі 11 560 євро на запуск нового проекту «Мобільна робота з молоддю» в рамках партнерства Фундації «Ашан для молоді».

Кошти підуть на закупівлю десяти комп’ютерів та облаштування навчальної кімнати, а також на придбання велосипедів. Діти Молодіжного соціального центру БФ «Карітас-Львів» навчатимуться, як користуватися комп’ютером, як лагодити велосипеди, а також розширюватимуть світогляд через велосипедні екскурсії.

Мета проекту – соціалізація дітей Молодіжного соціального центру БФ «Карітас-Львів», а також допомога у підготовці дітей до майбутньої професійної діяльності.

Щомісяця плануються зустрічі між дітьми Молодіжного соціального центру та співробітниками Фундації «Ашан», які будуть ділитися з дітьми своїм досвідом та навичками. Декілька зустрічей вже відбулося на території БФ та магазину.

Слід зазначити, що й Благодійний фонд «Карітас-Львів», і Фундація «Ашан для молоді» цього року святкують своє 20-річчя.

У рамках святкування 20-річчя, окрім цього гранту, Фундація «Ашан для молоді» виділяє близько двох мільйонів гривень на підтримку благодійних організацій, які опікуються дітьми та молоддю.

Прес-служба БФ «Карітас-Львів»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next