АКТУАЛЬНО

Футбольна команда БФ «Карітас-Київ» на Олімпійському

Четвер, 20 березня 2014, 19:28
«Діти футбольної команди «Мрія» БФ «Карітас-Київ» відвідали з екскурсією арену Олімпійського стадіону. Юним шанувальникам футболу цей день запам'ятався як небувале свято», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Одним із напрямків роботи у БФ «Карітас-Київ» є футбольний гурток. Діти, які приходять до соціального центру «Карітас-Київ», мають можливість займатися з тренером, відпрацьовуючи ігрові навички чи просто здобуваючи позитивний досвід спілкування з однолітками. Завдяки благодійникам заняття з футболу проходять із дітьми протягом навчального року. На базі роботи цього гуртка й створено дитячу команду «Мрія», яка вже мала можливість себе проявити, здобуваючи різні місця на міжрегіональних чемпіонатах з міні-футболу, брала участь у турнірах, що проходили в Тернополі, Донецьку, Києві та Одесі. Зокрема, з квітневої Одеси, з чергового міжобласного турніру з вуличного футболу команда Карітасу привезла заслужене срібло.

Далі футболісти команди БФ «Карітас-Київ» готуються до відповідального турніру в Одесі, який пройде у травні, щоб довести свою кваліфікацію. Тож бажаємо їм успіху.

 

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next