АКТУАЛЬНО

Футбольна команда БФ «Карітас-Київ» перемогла у всеукраїнському турнірі вуличного футболу

Вівторок, 08 вересня 2015, 07:06
«Футбольна команда БФ «Карітас-Київ» перемогла у місті Тернополі, де відбувся дводенний турнір вуличного футболу, в якому брали участь десять команд із різних куточків України. Однією з команд і була команда «Мрія» київського Карітасу», - повідомляє о. Роман Сиротич, дирктор БФ «Карітас-Київ».

«Звичайно, діти БФ «Карітас-Київ» були на висоті, адже ставши переможцями турніру – вони вибороли кубок першості. Кожен із наших гравців проявив себе з найкращої сторони, показавши результати важких і виснажливих тренувань. Я хочу вам розказати про деяких наших гравців. Тоні, воротар, уперше грав на українському футбольному турнірі, його гра була  впевнена і майстерна, незважаючи на вік. У фіналі був найкращим гравцем. Багато разів рятував команду. Олексій, один із нападників, забив дуже важливих два голи суперникам. Михайло, головний нападник команди, грав без замін всі ігри, та в кінці за дві хвилини пробив два вирішальних штрафних м’ячі. Софія і Настя – це дівчата, які грають за нашу команду - також не пасли задніх. Практично безпомилково і з характером забивали гол за голом. Софія, як капітан команди, проявила лідерські здібності», - розповідає тренер команди БФ «Карітас-Київ».

Одним із напрямків роботи у БФ «Карітас-Київ» є футбольний гурток. Діти, які приходять до Соціального центру «Карітас-Київ», мають можливість займатися з тренером, відпрацьовуючи ігрові навички чи просто здобуваючи позитивний досвід спілкування з однолітками. Завдяки благодійникам заняття з футболу проходять із дітьми протягом навчального року. На базі роботи цього гуртка й створено дитячу команду «Мрія», яка вже мала можливість себе проявити, здобуваючи різні місця на міжрегіональних чемпіонатах з міні-футболу, брала участь у турнірах, що проходили в Тернополі, Донецьку, Києві та Одесі. Зокрема,цього разу отримали заслужену перемогу – отримавши кубок першості та заслужене золото.

«Дякуємо за підтримку Делта-спорт в Україні, за допомогу подарунками для дітей. Тренування команди продовжуються. Та, на превеликий жаль, зараз ми потребуємо більшої допомоги у розвитку дитячої футбольної команди, адже саме завдяки систематичним тренуванням та футбольним турнірам, в яких діти беруть активну участь, ми забезпечуємо сприятливе, здорове соціальне оточення для розвитку дітей. Зараз нам потрібні м’ячі та рукавиці для воротаря, взуття і форма для нашої команди. Звертаємося із проханням допомогти в придбанні цих необхідних для дітей речей», - говорить о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ». 

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next