АКТУАЛЬНО

Футбольна збірна команда “КОПА” представить Україну на кубку світу

Четвер, 22 червня 2017, 18:17
13-17 липня 2017 року у столиці Республіки Польща відбудеться п'ятий кубок світу з футболу серед дітей (THE 5thWORLD CUP OF CHILDREN FROM CARE HOMES). Збірній, яка сформувалася на основі чемпіонату “КОПА” з міні-футболу для дітей зі шкіл-інтернатів, навчально-реабілітаційних центрів, дитячих будинків, випала чудова нагода єдиній представляти нашу державу на світовому рівні.

Це наймасштабніша подія для дітей, адже це не просто поїздка за кордон чи відпочинок - це відповідальність і можливість здійснення мрій. Вони ті, хто вийде під синьо-жовтим прапором! Ті, хто буде боротися попри всі страхи перед професійними командами!

Зараз юні спортсмени разом із футбольною командою «Сокіл» тренуються у селі Борщовичі, де отримують настанови від п. Назара Гришка, який є особистим тренером на час підготовки до чемпіонату. Вони старанно виконують усі вправи, зауваження та поради. Наполегливо працюють над собою. Однак, щоб достойно представити Україну на світовому чемпіонаті,  команді необхідна допомога.

Місія “Центр опіки сиріт” шукає людей, спонсорів, партнерів, меценатів, щоб реалізувати дитячу мрію!

0972953606 – о. Роман Прокопець

kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next