АКТУАЛЬНО

Футбольний турнір на честь Блаженних новомучеників УГКЦ

Четвер, 24 жовтня 2013, 18:48
У Львівській духовній семінарії Святого Духа офіційно розпочали футбольний турнір між семінаріями Української Греко-Католицької Церкви.

Львівська духовна семінарія Святого Духа з благословення отця-ректора Ігоря Бойка висунула ініціативу провести турнір із футболу між семінаріями УГКЦ. Ця ініціатива була радісно та охоче підтримана Дрогобицькою духовною семінарією блаженних священномучеників Северина, Віталія та Якима, Івано-Франківською духовною семінарією імені святого священномученика Йосафата, Тернопільською вищою духовною семінарією імені Патріарха Йосифа Сліпого, Київською Трьохсвятительською духовною семінарією та Василіанським інститутом філософсько-богословських студій імені Йосифа Велямина Рутського.

Сам же турнір вирішили присвятити блаженним новомученикам XX ст., яких проголосив блаженний Папа Іван Павло ІІ у 2001 році під час візиту в Україну. Тому метою турніру є не тільки отримання задоволення від «гри мільйонів» та набуття навичок у футбольній майстерності, а й привернення уваги громадськості до подвигу наших співвітчизників заради віри Христової.

У семінарії пройшло жеребкування першого туру, яке очолив координатор футбольного турніру отець Андрій Стасів. Опісля отець-ректор Ігор Бойко побажав усім учасникам вдалої та чесної гри, а також висловив сподівання, що постаті українських блаженних новомучеників стануть знаними та відкритими для наслідування.

відео

http://lds.lviv.ua/news/1382557114

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next