АКТУАЛЬНО

Гарнізонний храм у Львові відвідали матері загиблих Героїв України з Уманьщини

Середа, 20 вересня 2017, 15:25
19 вересня 2017 року дружини й матері з Уманьщини, сини та чоловіки яких віддали своє життя за Україну, відвідали гарнізонний храм Святих апостолів Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11).

Помолилися панахиду за своїх Героїв. Опісля з історією святині гостей ознайомили душпастирі Гарнізонного храму та розповіли про діяльність Центру військового капеланства ЛА УГКЦ. Потім рідні наших захисників оглянули виставку, присвячену війні на Сході України.

У рамках поїздки до Львова гості завітали до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, випускником якої був Андрій Кизило з Умані (загинув 29 січня 2017 року в зоні АТО під час бою в районі промзони міста Авдіївка Донецької області, виконуючи бойове завдання).

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next