АКТУАЛЬНО

Газету Тернопільсько-Зборівській архиєпархії «Божий сіяч» відтепер можна знайти на просторах інтернету

Вівторок, 05 січня 2021, 13:09
Редакція газети «Божий сіяч», що вже протягом двадцяти п’яти років виходить друком у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії, з метою кращого ознайомлення читачів із часописом вирішила створити сайт.

На сайті можна прочитати різні матеріали як для молоді, так і для дорослих: актуальні теми сьогодення, роздуми про важливе, невигадані історії із життя людей, історії парафій Тернопільсько-Зборівської митрополії, знайти духовну спадщину Отців Церкви, пояснення Святого Письма та все, що стосується парафіяльної «кухні».

Газета «Божий сіяч» виходить на дванадцяти сторінках раз на місяць. Її розповсюджують священники архиєпархії, а також можна передплатити безпосередньо в редакції часопису.

Творчий колектив газети запрошує до співпраці усіх охочих: «Будемо раді, коли ви надсилатимете свої дописи про події, які відбуваються на ваших парафіях, розповіді про цікавих людей, духовні та інші тематичні роздуми на різні теми релігійного та суспільного життя, а також поезії, новели, оповідання, невигадані історії, бувальщини тощо».

Сайт газети можна знайти в Інтернеті за посиланням: http://bs.tze.org.ua

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://www.tze.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next