АКТУАЛЬНО

Генерал-губернатор Канади відвідала гарнізонний храм Святих апостолів Петра і Павла у Львові

Четвер, 18 січня 2018, 13:31
Сьогодні, 18 січня 2018 року, гарнізонний храм Святих апостолів Петра і Павла Львівської архиєпархії УГКЦ відвідали Її Ясновельможність Джулі Пайєт, генерал-губернатор Канади, та генерал Джонатан Венс, начальник Генерального штабу Канади.

Високоповажні гості ознайомилися з історією та діяльністю храму, вшанували пам'ять воїнів, які загинули під час проведення АТО на Сході України, оглянули відреставровані фрески роботи Франциска Екштайна XVII століття.

Капелани гарнізонного храму впродовж кількох років тісно співпрацюють із капеланським корпусом, військовослужбовцями Збройних сил Канади, що входять до Об’єднаної ОТГ Україна-Канада. Приємно зазначити, що така співпраця приносить добрі плоди у справі душпастирства серед військовослужбовців Збройних сил України та Канади. 

На завершення візиту військові капелани подарували гостям гравюри із зображенням гарнізонного храму та центральної частини міста Львова роботи Юрія Сичова.

За матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next