АКТУАЛЬНО

Глава Церкви нагородив Патріаршими грамотами будівничих університетського храму УКУ

Неділя, 11 вересня 2016, 16:56
Хочу скласти особливу подяку будівничим цього храму і тим, хто старався в цьому допомогти. Ви зробили мудре рішення і мудрі інвестиції, за які вам дякуємо. Шкодую, що не можу особисто усім вам подякувати і всіх вас обійняти.

Сказав Глава і Отець УГКЦ по завершенні Архиєрейської Божественної Літургії з нагоди освячення університетського храму Святої Софії – Премудрості Божої УКУ.

Тоді було зачитано тексти Патріарших грамот, якими відзначили президента УКУ владику Бориса (Ґудзяка), архітектора Івана Бережницького та бенефіціара Мирона Кіндія.

У Патріаршій грамоті владиці Борису йдеться про  таке: «Цей храм займе гідне місце в мозаїці сакральної архітектури Львова, який є знаком нашого стремління до духовних злетів. Бажаю продовжити і завершити всі подальші роботи, щоб храм став відблиском Божої слави тут, на землі».

А іншим будівничим храму Глава Церкви дякує за сумлінну працю в його спорудженні: «Єдиний, хто зможе перелічити ваші діла, є Господь, тому Йому дякуємо за вас і ваше служіння та поручаємо вас Його святій опіці та вашу подальшу працю, аби вона була благословенна, успішна та мирна. Прийміть наші щирі вітання та побажання рясних Божих благословень, допомогти Святого Духа в усіх ваших починаннях на Божу славу та для блага Церкви».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next