АКТУАЛЬНО

Глава Церкви привітав Митрополита Філадельфійського із 65-літнім ювілеєм

Понеділок, 14 листопада 2016, 16:06
Від себе та від Синоду Української Греко-Католицької Церкви щиро вітаю вас із 65-річчям. Цього дня дякуємо Господеві за дар вашого життя і за всі дари, якими Він так рясно вас наділив та які ви примножили впродовж свого життя, а також священичого, єпископського й митрополичого служіння. Вимолюю для вас у милосердного Господа щедрих дарів для сповнення в мирі вашого покликання.

Пише Глава та Отець УГКЦ Блаженніший Святослав у листі-привітанні до Митрополита Стефана (Сороки), Архиєпископа Філадельфійського, з нагоди його 65-літнього ювілею.

Далі Блаженніший Святослав відзначив служіння єпископа на теренах США: «Декілька поколінь наших людей, які покинули рідну землю в пошуках кращої долі, мали вплив на ваше становлення і через ваше життя та служіння залишили прийдешнім поколінням своє життєдайне послання, яке виражається в любові до Бога, рідної Церкви, турботі про спасіння кожної душі, прийнятті нових обставин існування шляхом не асиміляції, а інтеграції задля духовного і матеріального збагачення й ділення своїми дарами».

А наприкінці написаного привітального листа Глава Церкви побажав владиці Стефану таке: «Будьте й надалі для нашого народу та для всіх людей, серед кого живете, ясним світильником Божої правди. Прийміть від мене щирі вітання, котрі засилаю вам із пагорбів нашого сивочолого Дніпра, на якому, як символ нерозривної єдності всієї нашої Церкви, зведено собор Воскресіння Христового».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next