АКТУАЛЬНО

Глава Церкви висловив солідарність і молитовну близькість із тими, хто постраждав від пожежі в Канаді

Вівторок, 10 травня 2016, 12:42
Дізнався я, що великі площі в провінції Альберта потерпають від давно не знаної за величиною сильної пожежі. Понад сто тисяч людей були змушені покинути свої домівки. За сприятливих природних умов небезпечне та непередбачуване полум'я нищить дощенту десятки тисяч гектарів землі, забираючи дорогою населені пункти, найбільшим серед яких стало місто Форт Мак-Мюррей.

Пише Блаженніший Святослав у листі-співчутті до владики Давида (Мотюка), Єпископа Едмонтонської єпархії УГКЦ, та до Романа Ващука, Надзвичайного і Повноважного посла Канади в Україні.

Глава Церкви висловив солідарність і молитовну близькість зі всіма вірними й тими, хто постраждав від цього стихійного лиха: «Ваші брати і сестри в Україні та в усьому світі відчувають ваш біль як власний. Молимося за вас та просимо Всевишнього, щоб дав вам мужність і силу побороти наслідки цієї біди. Нехай воскреслий Христос буде нашою силою та надією».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next