АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ дякує ватиканістам та представникам міжнародних ЗМІ

Неділя, 27 лютого 2022, 21:29
Глава УГКЦ висловив вдячність ватиканістам та представникам міжнародних ЗМІ за їхнє «служіння правді». У спеціальній ноті від свого Секретаріату в Римі Блаженніший Святослав висловлює подяку за «високу професійність, а найголовніше – людську близькість та солідарність з Україною».

Глава УГКЦ просить працівників медійного світу не втомлюватися бути «носіями правди» і просить із розумінням поставитися до того, що цими днями він поза зоною досяжності та не може відповісти на численні прохання про інтерв’ю з ним. Водночас Блаженніший Святослав запевняє: «Тільки-но після темноти війни в Україні засвітить сонце МИРУ, я охоче, як завжди, зустрінуся з вами».

Блаженніший Святослав також поділився відеоматеріалом про трагедію військової агресії проти України з коментарем: «Нехай ніколи не буде часу для війни! Нехай завжди буде мир!».

Секретаріат Глави УГКЦ в Римі

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next