АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ подякував очільнику «Реновабісу» за плідну працю, позначену автентичним людським ставленням до потребуючих

П'ятниця, 17 вересня 2021, 13:10
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав нагородив о. д-ра Крістана Хартла, дотеперішнього очільника німецької благодійної організації «Реновабіс», грамотою з нагоди завершення ним цього служіння.
Отець-доктор Крістіан Хартл Отець-доктор Крістіан Хартл

«Цього дня зносимо до престолу Всевишнього наші молитви, дякуючи Йому за те, що покликав вас на дорогу служіння Вселенській Церкві, очолюючи протягом п’яти років благодійну організацію "Реновабіс", яка понад два десятиліття простягає руку допомоги Українській Греко-Католицькій Церкві», – пише Блаженніший Святослав.

У тексті грамоти Глава УГКЦ відзначає плідну працю о. д-ра Крістіана Хартла у «Реновабісі», яка відзначалася жертовністю, ревністю, професіоналізмом та автентичним людським ставленням до потребуючих.

Новим керівником «Реновабісу» став професор Томас Шварц.

Додамо, що днями в Берліні відбувся 25-й Міжнародний конгрес Реновабісу «Щоб усі були одне. Екуменізм у Центральній і Східній Європі: Завдання і обдарування». УГКЦ на цьому конгресі представляв владика Богдан Дзюрах, екзарх для українців-греко-католиків у Німеччині та країнах Скандинавії, та о. д-р Ігор Шабан, голова Комісії УГКЦ з міжконфесійних та міжрелігійних відносин.

«Як представники УГКЦ, прагнемо засвідчити, що єдності можна не лише бажати і за неї молитися, але єдністю можна вже тепер реально жити», – написав владика Богдан на своїй сторінці у фейсбуку.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next