АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ обговорив з управою Товариства «Свята Софія» (США) перспективи розвитку і співпраці

П'ятниця, 10 серпня 2018, 13:17
9 серпня у Філадельфії відбулася зустріч Блаженнішого Святослава, Глави УГКЦ, з новою управою Релігійного товариства українців-католиків «Свята Софія» (США). Під час зустрічі Блаженніший обговорив з членами управи напрямки розвитку і діяльності Товариства.

Було обговорено механізми співпраці між Товариством та структурами Патріаршої курії задля побудови і утвердження патріаршого устрою УГКЦ. Члени нової управи запевнили Главу УГКЦ у своїй готовності до співпраці та свою підтримку в розвитку центральних структур УГКЦ.

Блаженніший Святослав подякував новій управі та всім членам ТСС за довголітню працю і запевнив у свої постійній молитві та підтримці.

Як ми повідомляли, 6 серпня розпочався офіційний візит Блаженнішого Святослава до Сполучених Штатів Америки, під час якого Предстоятель здійснить низку важливих зустрічей у Балтиморі, Стемфорді, Слоцбурзі та Філадельфії. Візит завершиться 22 серпня.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next