АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ передав медичне обладнання в Ірпінський госпіталь ЗСУ

Середа, 19 лютого 2020, 11:36
18 лютого 2020 року до відділення хірургії Ірпінського госпіталю ЗСУ було доставлено необхідне медичне обладнання, яке передав Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

Допомогу для поранених військових передав протоієрей Віталій Воєца, військово-медичний капелан Київської архиєпархії. Священник зазначив, що цього разу було привезено, зокрема, діатермокоагулятор ДКХ-250М та хірургічний відсмоктувач 7А-23D. Була передана також фінансова допомога на лікування воїнів. «Війна триває, тому маємо бути відкриті до потреб наших захисників і лікарів, які ними опікуються! Нехай кожен із нас робить, що може, для тих невтомних, хто для нас тримає небо!» - йдеться в повідомленні священника.

Військово-медичний капелан також висловив слова вдячності за підтримку високоповажному пану Онуфрієві Гандзію, о. Володимирові Волошину, душпастирю Греко-Католицької громади Святих Володимира та Ольги в Інсбруці (Австрія), та о. Юрієві Коласі, вікарію для вірних Східних Католицьких Церков в Австрії.

Нагадуємо, що 11 листопада 2019 року в рамках підтримки госпіталів ЗСУ Блаженніший Святослав передав медичне обладнання для відділень Центрального госпіталю ЗСУ міста Києва.

Раніше, під час офіційного візиту до Центрального госпіталь ЗСУ, який відбувся 5 листопада 2019 року, Блаженніший Святослав, звертаючись до воїнів наголосив: «Українці, які живуть на вільній від військової агресії території, мають розуміти, що завдяки вашим ранам вони можуть мирно жити».

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next