АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ перебуває в Римі з робочим візитом

Середа, 18 березня 2015, 16:04
Блаженніший Святослав, Глава і Отець УГКЦ, перебуває в Римі з робочим візитом. У програмі передбачені зустрічі в Апостольській Столиці та участь в засіданнях річних зборів товариства “Свята Софія”.

У вівторок, 17 березня, Блаженніший Святослав відвідав дві декастерії Апостольської Столиці: Конгрегацію у справах проголошення святих та Папську раду у справах родини.

Сьогодні вранці розпочалися щорічні збори товариства “Свята Софія”. На початок робочих засідань члени Товариства молилися Панахиду за Патріарха Йосифа Сліпого, засновника цієї церковної інституції, та всіх усопших членів Товариства.  Очолив богослужіння Блаженніший Святослав. Відтак впродовж першої половини дня учасники засідань ознайомилися зі звітом о. Марка Семегена, голови Товариства, про діяльність організації за минулий рік.

Додамо, що товариство “Свята Софія” було засноване Патріархом Йосифом (Сліпим) після його повернення із сибірського заслання з метою збереження його спадщини у Вічному місті та на  поселеннях, а також для підтримки різних проектів УГКЦ, зокрема діяльності Глави Церкви.

Прес-служба товариства “Свята Софія”

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next