АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ подякував керівникові Відділу розвитку Патріаршої курії УГКЦ «за жертовну та багаторічну працю для добра Церкви»

П'ятниця, 12 серпня 2016, 16:03
Прагну щиро подякувати за вашу жертовну багаторічну працю в Патріаршій курії УГКЦ, яка увінчалася славними плодами для добра нашої Церкви. Десятки відділів, комісій та інших церковних структур могли існувати та здійснювати проекти завдяки вашому професіоналізму, що, зокрема, охоплює створення команди фахівців і розроблення чіткої фінансової моделі роботи Відділу розвитку. Єдиний, хто зможе перелічити всі ці діла, – це Господь Бог.

Пише в Патріаршій грамоті Глава й Отець УГКЦ Блаженніший Святослав п. Тетяні Ставничій, керівникові Відділу розвитку Патріаршої курії УГКЦ.

Додамо, що п. Тетяна понад 15 років очолює цей відділ в УГКЦ. Незабаром вона розпочне служіння в Американській Єпископській Конференції у Вашингтоні (США).

Глава Церкви, зокрема, склав п. Тетяні сердечну подяку та своє визнання: «Дякуємо Богові за вас і ваше служіння та поручаємо Його святій опіці вашу подільшу роботу, аби вона була благословенною, успішною і мирною. Нехай милосердний Господь вас благословляє, а Пресвята Богородиця покриває своїм пресвятим омофором. Прийміть нашу вдячність і побажання многих та благих літ».

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next