АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав новообрану Генеральну настоятельку ССНДМ і нових дорадниць

Середа, 26 липня 2017, 18:16
Складаю вдячність Господу Богові, який зіслав свої щедрі дари для всіх учасників Загальної Виборчої Капітули та за молитвами вашої співзасновниці блаженної Йосафати й ваших співсестер удостоїв вас цього відповідального служіння.

Пише в Листі-привітанні Отець і Глава УГКЦ до с. Софії Лебедович, новообраної Генеральної настоятельки ССНДМ, та сестер дорадниць.

«Хочу запевнити Вас, дорога сестро, що ми високо цінуємо жертовне служіння, яке так віддано звершували Ваші сестри в минулому і надалі невтомно продовжують це робити, – зазначив Глава УГКЦ. – Наша Церква й надалі потребує ваших ревних молитов, вашої праці в соціальній сфері, катехитичному служінні та ще в багатьох сферах суспільного життя, де сестри прикладом жертовного богопосвяченого життя свідчать про Воскреслого Христа всім, хто потребує».

Глава УГКЦ запевнив у своїй відкритості до всіх ініціатив сестер, які будуть спрямовані на розвиток Церкви, ширення Божого слова та добра боголюбивого люду.

Додамо, 24–25 липня 2017 року XIII Генеральна капітула обрала с. Софію Славомиру Лебедович із Провінції Матері Божої Неустанної Помочі з Польщі Генеральною настоятелькою Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії на наступні шість років (2017–2023). Капітула обрала ще чотирьох Генеральних дорадниць.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next