АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав Пласт з нагоди двадцятих зборів Конференції українських пластових організацій і 65-річчя її створення

Понеділок, 04 листопада 2019, 13:10
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав привітав українську скаутську організацію «Пласт» з нагоди проведення двадцятих зборів Конференції українських пластових організацій (КУПО) і 65-річчям її створення.

У привітанні Предстоятель відзначає, що Пласт – це організація, яка завдяки активній і плідній діяльності кількох поколінь її членів, здобула повагу і авторитет у суспільстві.

«Виховання зрілої молоді на засадах патріотизму та вірності християнським цінностям, що є метою діяльності Пласту, ніколи не втрачає своєї актуальності, а надто в наш непростий час», – переконує Глава Церкви.

Блаженніший Святослав подякував усім, хто залишається вірним своїм принципам, які перевірені часом у горнилі важких випробувань.

«Запрошую вас згадати своїх славних попередників, більшість з яких вже відійшли на «вічну стійку» до Господа. Відновіть у пам'яті їхню мужність, витривалість і велику любов до України, яку вони зберегли протягом свого життя. Хай ці спомини стануть для вас заохоченням до втілення їхнього прикладу у своєму житті», – закликав Предстоятель.

Глава Церкви уділив учасникам Пласту архиєрейське благословення на плідну подальшу працю.

Фото з архіву

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next