АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав владику Михайла Колтуна з нагоди 40-річчя священничих свячень

Понеділок, 13 грудня 2021, 23:10
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав нагородив владику Михайла Колтуна, єпископа Сокальсько-Жовківського, патріаршою грамотою з нагоди 40-річчя від дня священничих свячень.

«Особисто та від імені Синоду Єпископів нашої Церкви щиро вітаю вас із нагоди 40-ї річниці від дня єрейських свячень, які ви одержали з рук владики Володимира Стернюка. У цей святковий день дякуємо Господеві за дар вашого життя, святительського служіння та всі дари, якими Він так рясно вас наділив і які ви щедро примножили впродовж жертовного служіння Богові й Церкві», – йдеться у тексті грамоти.

Блаженніший Святослав відзначає, що священниче служіння, яке владика Михайло одержав і здійснював у часи підпілля нашої Церкви, є надзвичайно плідним, бо було сповнене великої турботи про вірних, незважаючи на важкі умови.

Для тисяч вірних владика Михайло став турботливим батьком, проповідником Христової правди, ревнителем нашої культури, великим другом наший воїнів.

Від свого імені та імені Синоду Єпископів УГКЦ Блаженніший Святослав складає владиці Михайлові сердечну подяку та висловлює визнання і похвалу.

Департамент інформації УГКЦ,
фото з архіву

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next