АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав нову протоігуменю провінції Пресвятої Тройці сестер ЧСВВ сестру Даниїлу Винник

Середа, 16 вересня 2020, 11:20
Під час XI Провінційної капітули сестри провінції Пресвятої Тройці сестер ЧСВВ обрали нову протоігуменю, якою стала с. Даниїла Винник.

У листі-привітанні Глава УГКЦ зазначив, що вибір сестри, як плід молитви багатьох, є знаком Божого благословення та великої довіри, яку новій ігумені виявили сестри.

«Прийміть від мене щирі вітання та побажання рясних Божих благодатей, допомоги Святого Духа, який «всюди єси і все наповняє», в усіх Ваших починаннях для добра нашої Церкви й народу. Водночас прошу Вас передати мої вітання чотирьом новообраним дорадницям, які допомагатимуть Вам продовжувати це відповідальне служіння», - мовиться в листі.

Предстоятель УГКЦ наголосив, що покликання до богопосвяченого життя є даром Святого Духа. За його словами, саме богопосвячені особи є тими, хто в молитві, смиренні й чистоті життя постійно намагається розпізнати Божу волю. Тому, - переконаний він, - монаше життя є даром у Церкві і для Церкви.

«Дорога сестро, бажаю Вам, щоб наступний етап Вашого служіння був багатим на Боже благословення для очолюваного Вами Чину. Хай воно сповниться новими покликання та благими ділами для Господньої слави.  У моїй особі Ви завжди знайдете підтримку щодо всіх добрих починань, зокрема соціального служіння», - запевнив у листі-привітанні Блаженніший Святослав.

«Просимо Всевишнього, щоб тримав Вас у своїй спасенній благодаті та вів дорогою постійного зростання в чеснотах. Прагніть до святості й освячуйте тих, хто навколо Вас», - додав Отець і Глава УГКЦ.

«Віддаю Ваше служіння під особливу опіку Пресвятої Богородиці, яка хай збереже Вас, вимолюючи для Вас та всіх сестер Чину святого Василія Великого щедрих Божих дарів, щоб Ви завдяки своєму покликанню досягли спасіння і вели до вічного життя тих, хто буде бачити приклад Вашого богоугодного життя», - наголосив наостанок Блаженніший Святослав.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next