АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав владику Ігоря Возьняка з нагоди 20-річчя архиєрейських свячень

Четвер, 17 лютого 2022, 16:36
Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав особисто та від імені Синоду Єпископів УГКЦ привітав архиєпископа та митрополита Львівського високопреосвященного Ігоря Возьняка з нагоди 20-річчя архиєрейських свячень. Єпископську хіротонію ювіляру уділив Блаженніший Любомир Гузар.

За словами Блаженнішого Святослава, святкування ювілею владики Ігоря Возьняка – це велика подія для всієї Церкви.

«Ваше служіння як архиєпископа Львівського є прикладом доброго пастиря, який кладе душу за своїх овець. Для тисяч вірних нашої Церкви Ви стали турботливим батьком, ревним проповідником Христової правди. Не можна оминути увагою і Вашої активної участі в діяльності Синоду Єпископів УГКЦ», – мовиться у вітальній грамоті.

«Прийміть наші сердечні вітання та побажання рясних Божих благословень, допомоги Святого Духа в усіх Ваших починаннях на славу Божу та для добра нашої Церкви і рідного народу на многії і благії літа», – побажав Отець і Глава УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next