АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав Папу Франциска з першою річницею понтифікату

Четвер, 13 березня 2014, 18:15
«Весь Божий народ з великою радістю згадує той день, коли Архиєпископ з Буенос- Айреса, «майже з кінця світу», був покликаний Господом для виконання служіння апостола Петра», – пише у листі-вітанні до Святішого Отця Франциска, Папи Римського, Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ. Вітання написано з нагоди першої річниці понтифікату Папи Франциска, який очолив Католицьку Церкву 13 березня 2013 року.

У листі Предстоятель УГКЦ подякував Папі за «таку важливу підтримку українського народу в останні кілька драматичних місяців».

Блаженніший Святослав підкреслив, що молитви Папи Франциска, а також його звернення до міжнародного співтовариства із закликом проявити солідарність з Україною зміцнили серця українського народу надією, що «Бог є з нами і промовляє до нас через Єпископа Рима».

Наприкінці Предстоятель УГКЦ від свого імені, від імені владик Синоду єпископів УГКЦ, духовенства, монашества і всіх мирян Української Греко-Католицької Церкви побажав наступнику апостола Петра многих літ.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next