АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав першого посла Австралії в Україні Дага Траппетта

П'ятниця, 27 березня 2015, 22:01
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав під час неофіційного прийому в Києві, організованого Союзом українських організацій Австралії, привітав новопризначеного першого Надзвичайного і Повноважного посла Австралії в Україні Дага Траппетта з родиною.

Предстоятель Церкви висловив послові радість з приводу його призначення, адже в Україні досі не було послів Австралії. Блаженніший Святослав пригадав панові Дагу, що для того аби відвідати Австралію з душпастирським візитом минулої осені, мусив отримувати австралійську візу в Москві.

Предстоятель Церкви висловив сподівання на співпрацю, адже в Австралії проживає 38 тисяч українців. Крім того, Австралія сьогодні є важливим союзником України на міжнародній арені.

На прохання Генерального секретаря Світового конгресу українців, голови Союзу українських організацій Австралії (СУОА) Стефана Романіва Блаженніший Святослав розпочав вечір молитвою «Отче наш» українською та англійською мовами.

Панові Послові та гостям вечора референт зовнішніх комунікацій СУОА Петро Шмігель розповів про визначних австралійців українського походження.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next