АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав сестру Євфросинію Гойду з обранням її головною настоятелькою Згромадження сестер Пресвятої родини

Понеділок, 21 лютого 2022, 20:52
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав привітав сестру Євфросинію Гойду з обранням її головною настоятелькою Згромадження сестер Пресвятої родини.
Сестра Євфросинія Гойда, Згромадження сестер Пресвятої родини Сестра Євфросинія Гойда, Згромадження сестер Пресвятої родини

«У цьому листі хочу привітати вас із завершенням Виборчої капітули, плодом якої стало обрання вас головною настоятелькою Згромадження. Вам для допомоги сестри також обрали чотирьох головних дорадниць. Цей вибір, як наслідок молитви багатьох, є знаком Божого благословення та великої довіри, що її виявили вам сестри», – мовиться у листі привітання.

Предстоятель попросив прийняти від нього щирі вітання та побажання рясних Божих благодатей, допомоги Святого Духа, який «всюди єси і все наповняє», в усіх починаннях для добра нашої Церкви і рідного народу. Водночас попросив передати його вітання новообраним дорадницям, які допомагатимуть сестрі Єфросинії продовжувати це відповідальне служіння.

Див. також: Сестри Згромадження Пресвятої родини обрали нову головну настоятельку

Блаженніший Святослав висловив новообраній настоятельці та всім сестрам Згромадження Пресвятої родини щиру подяку за активне служіння, яке численними дарами вилилося на Українську Греко-Католицьку Церкву. «Дякую, що у співпраці зі Святим Духом ви відкрили свій дім у Києві – столиці нашої Батьківщини та осідку Отця і Глави нашої Церкви. Дякую сьогодні Богові за ваш особистий дар лікаря, яким ви заслужили собі добру славу і вдячність багатьох людей, особливо з початком пандемії коронавірусу», – написав Глава Церкви.

Блаженніший Святослав побажав сестрі, щоб наступний етап її служіння був багатим на Боже благословення для очолюваного нею Згромадження.

«Хай воно сповниться новими покликаннями та благими ділами для Господньої слави. У моїй особі ви завжди знайдете підтримку щодо всіх добрих починань, зокрема в ділянці соціального служіння», – додав Глава Церкви.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next