АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав владику Браяна Байду з 60-літтям

Субота, 21 серпня 2021, 12:08
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав привітав владику Браяна Байду, єпарха Саскатунського й Апостольського адміністратора Торонтонської єпархії, грамотою з нагоди 60-ліття від дня народження.
Фото: Тім Яворський Фото: Тім Яворський

«У цей святковий день дякуємо Господеві за дар вашого життя, святительського служіння та всі дари, якими Він так рясно вас наділив і які ви щедро примножили впродовж свого служіння Богові й Церкві», – мовиться у тексті грамоти.

«Святкування вашого ювілею, – пише Блаженніший Святослав, – це велика подія для всіх нас. Разом із вами заносимо до престолу Всевишнього наші молитви, дякуючи Йому за те, що покликав вас на дорогу жертовної посвяти Церкві та рідному народові».

У грамоті відзначено, що, одержавши свячення з рук владики Василя Філевича, владика Браян провадив активне священниче служіння у різних парафіях, особливо дбаючи про убогих і знедолених.

«Як богопосвячена особа, власним прикладом підготовляли майбутніх кандидатів до чернечого життя. При цьому докладали великих зусиль до постійного наукового зростання, досягаючи значних успіхів у цій царині», – відзначив Предстоятель і побажав, щоби Всевишній благословив ювіляра міцним здоров’ям і надалі засилав йому свої дари.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next