АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав владику Василя (Лостена) із 45-річчям єпископських свячень

Понеділок, 30 травня 2016, 12:48
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав привітав владику Василя (Лостена), Єпископа-емерита Стемфордської єпархії, із нагоди 45-річчя єпископських свячень.

У тексті Грамоти Предстоятель Церкви привітав ювіляра від себе та від імені Синоду Єпископів УГКЦ.

«Святкування Вашого ювілею – це велика подія для всіх нас. Разом із Вами заносимо до престолу Всевишнього наші молитви, дякуючи Богові за те, що покликав Вас на дорогу жертовної посвяти Церкві та рідному народові», – мовиться у тексті привітання. Та особливо Блаженніший Святослав подякував владиці Василеві за постійне чування над потребами матірньої Церкви в Україні.

«Прийміть цього дня наші щирі вітання та побажання рясних Божих благословень, допомоги Святого Духа в усіх Ваших починаннях на славу Божу та для добра нашої Церкви і народу – на многії і благії літа», – побажав Глава Церкви ювілярові.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next