АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав військово-морські сили зі святом: «Сьогодні поручаємо усіх вас неустанній помочі Пресвятої Богородиці»

Понеділок, 06 липня 2020, 13:21
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав привітав усіх моряків і військовослужбовців з Днем військово-морських сил Збройних сил України. Слова привітання він висловив на завершення Архиєрейської Божественної Літургії в Патріаршому соборі Воскресіння Христового.

Під час Літургії моряків і військовослужбовців Збройних сил України не тільки вітали, але й за них молилися, прохаючи, щоб Господь Бог обдарував їх натхненням і успіхами в служінні на благо нашої держави. Рівно ж усі присутні просили, щоб Бог обдарував їхні сім’ї миром, здоров’ям, злагодою і добробутом.

«Сьогодні ви святкуєте професійне свято ‒ День військово-морських сил Збройних сил України. Цікаво, що в першу неділю липня, коли військові моряки святкують своє свято, ми в нашій Церкві почитаємо неустанну поміч Божої Матері», ‒ зауважив Блаженніший Святослав.

«Довіряємо всіх наших моряків і військовослужбовців Пресвятій Богородиці, випрошуючи її неустанну поміч для всіх вас. Нехай Господь Бог усіх нас благословить», ‒ сказав на завершення Глава УГКЦ.

Довідка: День військово-морських сил Збройних сил та День працівників морського та річкового флоту встановлені згідно з указами Президента від 12 червня 2015 року в першу неділю липня.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next