АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ привітав Єпископа Харківського і Запорізького РКЦ із 60-річним ювілеєм

Субота, 25 червня 2016, 13:35
Ваше життя повне пастирської посвяти й відданості справі проповідування Євангелія Господа нашого Ісуса Христа. Ваше служіння принесло численні плоди для Божої слави та добра Церкви. Завдяки діяльності в Релігійній місії «Карітас-Спес» ви зажили собі доброї слави та щирої вдячності в тих, кому служили протягом багатьох років.

Пише в Грамоті з нагоди  60-річного ювілею  з дня народження владики Станіслава Широкорадюка, Єпископа Харківського і Запорізького РКЦ.

Вітаючи від імені Синоду Єпископів УГКЦ, Предстоятель УГКЦ побажав: «Нехай благодать Святого Духа супроводжує Вас та допомагає вам виконувати Божу волю. Поручаю Вас заступництву Пресвятої Богородиці. Нехай Вона покриває Вас своїм покровом і буде Вашою молільницею та помічницею в усіх потребах».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next