АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ розповів Святішому Отцю про ситуацію в Україні

Понеділок, 24 лютого 2014, 21:25
Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ, поспілкувався зі Святішим Отцем Франциском, поінформував його при ситуацію в Україні та подякував за його слова підтримки та молитву за український народ.

Пригадуємо, що 24-25 лютого у Ватикані Глава УГКЦ бере участь в роботі Звичайної ради Папського Синоду Єпископів.

Зустріч проходить під головуванням Святішого Отця Франциска та за участю Секретаря  Синоду кардинала Бальдіссері, членів Ради Синоду, експертів і консультантів.

Темою зустрічі є опрацювання відповідей на питальник «Виклики душпастирства сім’ї в контексті євангелізації». Як ми вже повідомляли, Рада Папського Синоду опрацювала низку запитань щодо душпастирства сім'ї в сучасному світі, які були скеровані до єпископський конференцій усіх країн світу, Східних Католицьких Церков «свого права» та відповідних дикастерій Римської курії. Сьогоднішня зустріч має на меті підсумувати та проаналізувати отримані відповіді, зробити відповідні висновки і подати пропозиції у світлі підготовки до Надзвичайної сесії Папського Синоду, яка відбудеться в жовтні цього року.

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next