АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ та Голова Верховної Ради України обговорили актуальні питання державно-церковних відносин

Середа, 12 жовтня 2016, 21:55
У середу, 12 жовтня, Блаженніший Святослав, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви, зустрівся з Андрієм Парубієм, Головою Верховної Ради України. Під час зустрічі було обговорено низку питань щодо польсько-українських відносин.

Андрій Парубій зазначив, що Церква активно допомагає двом народам шукати шляхи порозуміння у штучно створеному конфлікті щодо бачення спільної історії.

Учасники зустрічі також обговорили роль Церкви та її можливості у вирішенні цих питань та поліпшенні ситуації всередині країни.

Насамкінець зустрічі Андрій Парубій подякував Предстоятелю УГКЦ за активну позицію Української Греко-Католицької Церкви в суспільстві, за ревну гуманітарну і капеланську місію, яку виконує УГКЦ на Донбасі.

На згадку про цю зустріч Блаженніший Святослав подарував п. Парубію старе фото з акцією за легалізацію УГКЦ у Москві на Красній площі у 1989 році.

За інформацією прес-служби Голови Верховної Ради

Фото Андрія Нестеренка

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next