АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ у Мюнхені зустрівся з проводом «Рідної школи» і поспілкувався зі священниками екзархату

Вівторок, 20 квітня 2021, 18:12
Сьогодні, 20 квітня 2021 року, у Мюнхені за участю Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ, та владики Богдана Дзюраха, апостольського екзарха для українців в Німеччині та країнах Скандинавії, відбулася зустріч із управлінням товариства «Рідна школа», а відтак спілкування онлайн зі священниками екзархату.

У зустрічі з управлінням мюхенського товариства «Рідна школа» взяли участь Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, владика Богдан Дзюрах, апостольський екзарх, та о. Андрій Дмитрик, канцлер екзархату. «Рідну школу» представляли п. Люба Цюрак та Юрій Цюрак, а також п. Марія Фіцак, п. Петро Мозолюк і п. Микола Франкевич.

Під час зустрічі ієрархи ознайомилися з діяльністю товариства та обговорили виклики і перспективи його розвитку. Владика Богдан запевнив провід «Рідної школи» у готовності до співпраці з товариством та його підтримці.

На завершення Глава УГКЦ та владика Богдан уділили присутнім своє благословення і подарували ікону Пресвятої родини – символ великої української родини в Німеччині.

Крім цього, по обіді відбулася онлайн-зустріч Глави УГКЦ зі священниками Апостольського екзархату в Німеччині та країнах Скандинавії. У спілкуванні з духовенством взяли участь також владика Богдан Дзюрах та єпископ-емерит Петро Крик.

Читайте також: «Владика Богдан Дзюрах у день інтронізації: Моє смс-повідомлення – це Слухати-Молитися-Служити»

Пригадуємо, що 18 квітня 2021 року в катедральному храмі Покрову Пресвятої Богородиці в м. Мюнхені Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав ввів владику Богдана Дзюраха на престол апостольського екзарха для українців у Німеччині та країнах Скандинавії.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next