АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ у Римі вручив патріарші грамоти о. Семегену та п. Пріореллі

Вівторок, 16 жовтня 2018, 11:21
У день празника Покрови Пресвятої Богородиці, після Архиєрейської Божественної Літургії в прокатедральному соборі Святої Софії в Римі, Глава УГКЦ відзначив патріаршими грамотами о. Марка Семегена, президента товариства “Свята Софія” і настоятеля собору, та Алессандро Пріореллі, директора товариства “Гомена”.

Глава УГКЦ відзначив грамотою о. Марка Семегена з нагоди святкування 10-річчя його ієрейських свячень. “Ваше життя повне пастирської жертовності, посвяти та відданості справі проповідування Євангелія Господа нашого Ісуса Христа. Своїми добрими справами задля Божої слави і блага нашої Церкви ви здобули собі добру славу та повагу в тих, кому служите протягом стількох років”, - йдеться у грамоті Глави УГКЦ. Блаженніший Святослав висловив вдячність о. Марку за роки їхньої співпраці, його “постійну готовність послужити Церкві” та віддану працю для товариства “Свята Софія” і громади собору.

Італійський жертводавець з Італії отримав відзнаку з рук Глави УГКЦ за його “працю на славу Божу та добра Української Греко-Католицької Церкви, особливо за великодушні  вчинки милосердя для сиріт та біженців, які постраждали внаслідок війни в Україні”. Пріореллі очолює доброчинну організацію “Гомена”, яка розташована в м. Перуджа і вже декілька років співпрацює з УГКЦ з ініціативи кардинала Гуалтьєро Бассетті, Президента Єпископської Конференції Італії.

Секретаріат Глави УГКЦ в Римі


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next