АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ у Вашингтоні відслужив молебень за мирне врегулювання ситуації в Україні

Середа, 05 лютого 2014, 17:42
4 лютого у Вашингтоні, біля пам’ятника українському Кобзареві Тарасові Шевченку, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви відслужив молебень до Пресвятої Богородиці за мирне врегулювання ситуації в Україні.

До молитви українського духовенства та численних вірних Української Греко-Католицької Церкви за мир в Україні приєднався і Патріарх Філарет, Предстоятель УПЦ КП, який теж цими днями перебуває у Вашингтоні.

Пам'ятник Тарасові Шевченку у Вашингтоні вже понад 50 років служить для української громади США місцем збору. Особливо символічним це місце було в комуністичні часи, коли українці збиралися тут, щоб привернути увагу до порушення свобод і прав людини в СССР.

Як повідомляв Департамент інформації, Глава УГКЦ Блаженніший Святослав відбув до Вашингтона для участі в 62-му Національному молитовному сніданку з членами Конгресу та Президентом США на запрошення комісії Конгресу Сполучених Штатів Америки.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next